E-poe filtrid

Filtrid

Kategooriad

Mine tagasi

Trimmipea ja jõhvi komplekt üle 33cm3 trimmeritele ( sisaldab trimmipea 559059, jõhv 636778, kaitseprillid PRO 539169)

Laoseis: Laos
Tootekood: 646569

54,00 

Hind sisaldab käibemaksu

Laos

Kirjeldus

Oregoni TerraMax trimmeri tarvikute PROMO komplekt bensiinimootoriga trimmeritele üle 33 cm³

See komplekt, mis on spetsiaalselt loodud suure võimsusega bensiinimootoriga trimmeritele, mille mootori töömaht on üle 33 cm³, on välja töötatud, et pakkuda maksimaalset jõudlust ja vastupidavust nõudlikeks tööülesanneteks.

Sisu:

TerraMax 3,0 mm 44 m trimmeri jõhv: Oregoni uusima TerraMax jõhviga varustatud trimmeri jõhvirull pakub tipptasemel vastupidavust ja lõikamisefektiivsust. 3,0 mm paksus ja 44 meetrit pikkus tagavad, et saate probleemideta ja vähese vaevaga hakkama ka kõige nõudlikumate lõikamistöödega.

130 mm automaatne jõhvipea: See suur automaatne jõhvipea on loodud spetsiaalselt trimmeritele, mis vajavad jõudu ja vastupidavust. Selle nutikas lahendus hõlbustab jõhvi vahetamist ja reguleerimist, võimaldades keskenduda täielikult oma tööülesannetele.

Kaitseprillid: Hoolitsege oma ohutuse eest, töötades tõhusalt. Komplekti kuuluvad kaitseprillid kaitsevad teie silmi prahi ja kivide eest, mis võivad lõikamisprotsessi ajal lenduda.

Oregoni TerraMax trimmeri jõhviga saate oma töö tehtud kiiremini, tõhusamalt ja turvalisemalt. See komplekt on ideaalne valik kõigile, kes nõuavad parimat võimalikku jõudlust ja vastupidavust suurte või keeruliste lõikamisalade käsitlemisel.

Sarnased tooted